Фронтекс Интернешънъл предоставя различни възможности за студентите от българските университети, които могат да придобият специфични познания за бизнеса , свързан със събиране и управление на вземания. Компанията подкрепя университетите в успешното им партньорство с бизнеса, като предоставя възможности за студенти, които имат интерес и са насочени към реализиране на кариера във финансовия сектор.

Благодарение на инициативата на компанията в лицето на председателя на алумни клуб Международни икономически отношения към Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ - Свищов и Изпълнителен директор на Фронтекс Интернешънъл – Милен Метев, в периода на летните месеци, студентите от академията, ще имат възможност да се запознаят с организационната култура и всички дейности в различните отдели на компанията. Студентите ще имат възможност да участват в реализирането на един нов проект в компанията, свързан с трансформирането на офис средата - „Пространство без хартия”.

Може да заявите интерес на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.