Представете си, какво е да правите това, което обичате и с това да печелите?

Стремим се, да привличаме талантливи и креативни хора с разнообразни умения, способности и опит – хора, които обичат това, което правят и за които, успешната комуникация е начин на живот. При нас успешно развиват своята кариера, юристи, адвокати, комуникатори и преговарящи, бизнес анализатори, финансисти, маркетинг специалисти, както и още много други.

Ние вярваме, че ученето и придобиването на нови умения и способности е това, което ни развива и обогатява, като личности и професионалисти!
Водени от това вярване, създаваме среда, в която всеки от нас да израства и развива своя потенциал, за да развива компанията ни и обществото.

Ние вярваме, че качеството на услугите, които предлагаме на своите пратньори и клиенти с просрочени задължения, могат да бъдат предоставяни само от изключителни хора! Ето защо, нашите служители, следват най-високите стандарти и добри практики в своята работа, умеят да работят в партньорство и предоставят креативни и иновативни решения, отговарящи на индивидуалните нужди, както на клиентите на нашите партньори, така и на нашите клиенти с просрочени задължения.

Нашата корпоративна култура е изградена върху силни ценности и насърчава взаимното уважение и разбиране, отговорността, професионализма, доверието, партьорството на всички нива и развитието.

Готови ли сте да станете лидер в комуникацията и да изградите кариера в един бързоразрастващ се и устойчив бизнес?

Моля, попълнете формата за кандидатстване по-долу, като прикачите своята актуална автобиография и мотивационно писмо.

Свободно кандидатстване

Отворени позиции* Фронтекс Интернешънъл Сървисис ЕООД е дружество, регистрирано като администратор на лични данни пред Комисията за защита на личните данни с идентификационен № 413702 от 18.12.2014 г. Предоставените от Вас данни са лични по смисъла на Закона за защита на личните данни и се предоставят доброволно и с изричното Ви съгласие. Фронтекс Интернешънъл Сървисис ЕООД ще обработва Вашите лични данни единствено за целите на подбор на кандидати за работа в компанията. След изпращане на Вашата кандидатура, Вие упълномощавате Фронтекс Интернешънъл Сървисис ЕООД да използва Вашите данни за тези цели. В случай, че Вашата кандидатура не е успешна, можем да запазим данните Ви, за да се свържем с Вас при наличие на други свободни места. В случай, че не желаете да запазим Вашите данни, изпратете писмено несъгласие с Вашата кандидатура.

Форма за кандидатстване

Моля, въведете име.
Моля, въведете фамилия.
Моля, въведете email адрес.
Моля, въведете телефон за контакт.
Моля, изберете позицията, за която кандидатствате.
Мотивационно писмоМоля, прикачете мотивационно писмо.
CVМоля, прикачете CV.
Моля, въведете съобщение.