Фронтекс Интернешънъл

МЕРКИ НА ФРОНТЕКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19

Уважаеми клиенти и партньори,

Във връзка с въведеното извънредно положение и мерките за ограничаване на физическите контакти, екипът на Фронтекс продължава своята работа при следните условия:

  • Офисът на компанията е затворен за посещения от външни лица
  • Екипите на компанията работят на 2 смени на ротационен принцип с избягване на движение в пиковите часове и изключително засилени хигиенни мерки
  • Служителите, чието присъствие не е наложително, са в дистанционна форма, с пълно работно време
  • Направени са всички необходими технически тестове и сме в готовност да осигурим дистанционна форма на работа за всички в случай, че мерките се засилят допълнително
  • За връзка с нас можете да използвате имейл office@frontex.bg или стандартните ни телефони и форма за контакти. Поемаме ангажимент да отговаряме своевременно. 

Мерките се прилагат с оглед осигуряване на безопасността на служителите на компанията, както и със солидарна цел за подобряване на общата картина в страната.

С пожелание за здраве и лека адаптация в новите условия,

Лилия Димитрова,

Изпълнителен директор

Позвъни на: 02 439 04 63

Свържете се с нас!

Отправете запитване >>

Мисия

Ние създаваме нови и печеливши перспективи, както за нашите партньори, така и за клиентите ни с просрочени задължения, като използваме иновативни подходи и адресираме постоянно техните нужди в променящата се среда!

виж повече >

Визия

Посветени сме на това да вдъхваме увереност на всички клиенти с просрочени задължения, че имат силата да създадат по-добри възможности за себе си и хората в своя живот!

виж повече >

Ценности

Ценностите в нашата компания са водещи принципи на корпоративна ни идентичност! Те описват как обслужваме клиентите си и работим помежду си!

виж повече >

Как работим

Нашата работа се измерва с надеждността на нашата комуникация! Стремим се да постигаме извънсъдебно споразумение между страните във всеки един етап от процеса по управление и събиране на вземания, както и ограничаване на евентуалните разноски в един съдебен процес.

Ние разбираме, че управлението и събирането на вземания е деликатен процес. За нас е от изключителна важност опазването на имиджа на нашите партньори и се стараем да подхождаме с внимание и  грижа към всички клиенти с просрочени задължения.

Нашите служители преминават през специализирани обучения с фокус върху комуникацията и преговорите, с което гарантираме спазването на добрите практики и  високи стандарти на работа във всички етапи на процеса за извънсъдебно споразумение.

Научи повече >>

Новини

Още новини >>
 

Кариери

ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ НАС, ОЗНАЧАВА:

  • Да искате  да се развивате във финансовата сфера и да работите с най-добрите експерти в бранша
  • Да държите на откритата комуникация и постигането на високи цели
  • Да се стремите към възможности за личностно и професионално развитие
Кариери >>