Фронтекс Интернешънъл

Ние сме водеща компания за управление и събиране на вземания. Нашият бизнес често е свързан с разрешаването на сложни ситуации в труден за клиентите ни момент. Ето защо, винаги подхождаме с разбиране, като се стремим да намерим адекватно решение за всяка ситуация. За нас е важно да направим всичко възможно утрешният ден да бъде по-добър и спокоен.

 1. Адрес: ул. Хенрик Ибсен 15, София 1407
 2. Тел.: +359 2 439 04 63
 3. Факс: +359 2 439 04 72
 4. E-mail: office@frontex.bg

Мисия

Ние създаваме нови и печеливши перспективи, както за нашите партньори, така и за клиентите ни с просрочени задължения, като използваме иновативни подходи и адресираме постоянно техните нужди в променящата се среда!

виж повече >

Визия

Посветени сме на това да вдъхваме увереност на всички клиенти с просрочени задължения, че имат силата да създадат по-добри възможности за себе си и хората в своя живот!

виж повече >

Ценности

Ценностите в нашата компания са водещи принципи на корпоративна ни идентичност! Те описват как обслужваме клиентите си и работим помежду си!

виж повече >

Преимущества

 • Поверителност и фокус върху дългосрочно сътрудничество
 • Цялостно професионално обслужване, съобразено с изискванията и нуждите на нашите партньори
 • Мониторинг, непрекъснат анализ, оптимизация и отчетност в целия процес по събиране на вземания
 • Интелигентна CRM система, интегрирана с кол-център платформа на CISCO
 • Професионален подход и задълбочен анализ на спецификата на всеки възложен пакет
 • Мрежа от квалифицирани юрисконсулти, адвокати, анализатори и специалисти в събирането на вземания с национално покритие
 • Сериозен финансов ресурс, позволяващ своевременното и дългосрочно партньорство в сферата на изкупуване на вземания

Услуги

Дългогодишен опит, доказан професионализъм, оперативна гъвкавост и финансова независимост са рецепта са дългосрочен успех. Ние впрягаме всичко това в постигане целите на нашите партньори. Стремим се да предлагаме на всеки от тях интегрирани индивидуални решения, които най-точно отговарят на конкретните им нужди, но все пак можем да разграничим следните основни видове услуги: